WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 400 Bus 2.5 D 72PK
Bouwjaar 04-1989 - 03-1996

ABS sensoren LDV 400 Bus 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV 400 Bus 2.5 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV 400 Bus

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZALFA ROMEOSUZUKILAMBORGHINIAUDI. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.