WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 400 Open laadbak/ Chassis 2.5 D 72PK
Bouwjaar 04-1989 - 10-1996

ABS sensoren LDV 400 Open laadbak/ Chassis 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV 400 Open laadbak/ Chassis 2.5 D past. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV 400 Open laadbak/ Chassis

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLHYUNDAISSANGYONGLDVDAF. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.