100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D 75PK
Bouwjaar 03-2002 - 04-2009

ABS sensoren LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV CONVOY Bestelwagen 2.4 D komen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV CONVOY Bestelwagen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.