WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D 72PK
Bouwjaar 04-1996 - 09-1997

ABS sensoren LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAOPELLAMBORGHINIBEDFORD. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV CONVOY Bestelwagen

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.