100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D 96PK
Bouwjaar 04-1996 - 06-2005

ABS sensoren LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 D

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV CONVOY Bestelwagen komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHDAIHATSUBUICKINFINITI. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.