WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bus 2.5 D 72PK
Bouwjaar 04-1996 - 02-2002

ABS sensoren LDV CONVOY Bus 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke LDV CONVOY Bus 2.5 D heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV CONVOY Bus komen.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTMASERATIJEEPVAUXHALL.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.