WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D 69PK
Bouwjaar 03-2002 - 10-2005

ABS sensoren LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV PILOT Bestelwagen 1.9 D komen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATCADILLACLINCOLNDAEWOOTOYOTADAIMLER.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV PILOT Bestelwagen

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.