100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Bus 1.9 D 69PK
Bouwjaar 06-2001 - 10-2005

ABS sensoren LDV PILOT Bus 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV PILOT Bus 1.9 D

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV PILOT Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.