100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D 69PK
Bouwjaar 06-2001 - 10-2005

ABS sensoren LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV PILOT Open laadbak/ Chassis 1.9 D

Wij controleren altijd bij de LDV PILOT Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARIVECOPORSCHE. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.