100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Pick-up 1.8 D 52PK
Bouwjaar 07-1974 - 12-1986

ABS sensoren LDV SHERPA Pick-up 1.8 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV SHERPA Pick-up 1.8 D

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTSUBARUSEATAUDIALFA ROMEO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV SHERPA Pick-up komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.