100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 215PK
Bouwjaar 10-2001 - 06-2008

ABS sensoren LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vieze ABS-sensoren op uw LEXUS ES (MCV_, VZV_) 3.0

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de LEXUS ES (MCV_, VZV_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.