100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 347PK
Bouwjaar 08-2006 - heden

ABS sensoren LEXUS LS (_F4_) 460

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS (_F4_) 460, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS LS (_F4_).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Vieze ABS-sensoren op uw LEXUS

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.