100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.0 222PK
Bouwjaar 09-2000 - 08-2003

ABS sensoren LINCOLN LS 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw LINCOLN LS 3.0

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN LS. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.