WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6 286PK
Bouwjaar 02-1993 - 12-1998

ABS sensoren LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN MARK VIII Coupé 4.6 past. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAIHATSUROVERCHEVROLET. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN MARK VIII Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Vieze ABS-sensoren op uw LINCOLN

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.