100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI II 2.0 321PK
Bouwjaar 05-1992 - 09-1994

ABS sensoren MASERATI GHIBLI II 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSUZUKILANCIA. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI GHIBLI II 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vieze ABS-sensoren op uw MASERATI GHIBLI II

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Elke MASERATI heeft een eigen VIN-nummer.