WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 220PK
Bouwjaar 04-1988 - 09-1996

ABS sensoren MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MASERATI SPYDER Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.