ABS sensoren MAZDA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

De werking van een ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Gietijzer komt minder veel voor als component. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Bekijk ook alle mazda abs sensoren op RemOnderdelen.nl