WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II 1.3 68PK
Bouwjaar 04-1987 - 05-1989

ABS sensoren MAZDA 323 II (BD) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Elke MAZDA 323 II (BD) 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 323 II (BD)

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMGSEAT.