100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S V 1.8 125PK
Bouwjaar 07-1994 - 09-1998

ABS sensoren MAZDA 323 S V (BA) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 323 S V (BA) 1.8

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 S V (BA) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard, AfterPay en iDeal De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.