100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 1.6 109PK
Bouwjaar 09-1998 - 02-2001

ABS sensoren MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 S VI (BJ), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACBMWPLYMOUTHPORSCHELINCOLNDAIMLER.

APK-afkeur van ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.