100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.3 166PK
Bouwjaar 02-2005 - 09-2008

ABS sensoren MAZDA 5 (CR19) 2.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 5 (CR19) 2.3

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Elke MAZDA 5 (CR19) heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.