WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.5 MZR 170PK
Bouwjaar 02-2008 - 07-2013

ABS sensoren MAZDA 6 Stationwagen (GH) 2.5 MZR

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 6 Stationwagen (GH) 2.5 MZR

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Stationwagen (GH). Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDVW VOLKSWAGENDODGEINFINITIOLDSMOBILELANCIA.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.