100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 929 IV 3.0 i 190PK
Bouwjaar 07-1991 - 03-1996

ABS sensoren MAZDA 929 IV (HD) 3.0 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Zimmermann Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA 929 IV (HD) 3.0 i

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 929 IV (HD). Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZMITSUBISHICITROEN. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.