WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 87PK
Bouwjaar 04-1996 - 02-1999

ABS sensoren MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D 4WD

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA B-SERIE (UF) komen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLANCIAALFA ROMEOHONDACADILLAC. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.