WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 4WD 125PK
Bouwjaar 01-1990 - 05-1999

ABS sensoren MAZDA B-SERIE (UF) 2.6 i 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGPONTIACNISSANSUZUKI.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.6 i 4WD

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, Pagid, Textar en Jurid Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (UF). Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.