100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 125PK
Bouwjaar 02-1999 - 11-2006

ABS sensoren MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Elke MAZDA B-SERIE (UN) heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERCADILLACSUZUKI. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.