100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 4WD 125PK
Bouwjaar 02-1999 - 11-2006

ABS sensoren MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA B-SERIE (UN) 2.6 i 4WD

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UN), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.