100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA E-SERIE Bestelwagen E2000 4WD 86PK
Bouwjaar 11-1987 - 09-1989

ABS sensoren MAZDA E-SERIE Bestelwagen (SR2) E2000 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen (SR2) E2000 4WD

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA E-SERIE Bestelwagen (SR2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARPORSCHELOTUSDAIMLER. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.