100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo 200PK
Bouwjaar 03-1989 - 12-1991

ABS sensoren MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Vieze ABS-sensoren op uw MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA RX-7 II Cabriolet. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDSUZUKILAND ROVER. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Bendix Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.