brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde, links
voorzijde
achterzijde, links of rechts

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 uitlezen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205). Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.