Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde, rechts

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) komen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPFIATHONDANISSANLAND ROVER.