WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250 204PK
Bouwjaar 06-2009 - 06-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203) CLC 250

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLDVVW VOLKSWAGENCITROEN. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE (CL203), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.