WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK (C208) 5.4 354PK
Bouwjaar 10-1998 - 07-2002

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLK (C208) 5.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ CLK (C208) 5.4

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Elke MERCEDES-BENZ CLK (C208) heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFIATIVECOSUBARU. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.