WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK (C209) 63 AMG 507PK
Bouwjaar 05-2007 - 05-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLK (C209) 63 AMG

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ CLK (C209) 63 AMG

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLK (C209). Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETMAZDAMGLADA. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.