WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 280 231PK
Bouwjaar 07-2008 - 12-2010

ABS sensoren MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 280

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 280 komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) past.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISKODAJEEPJAGUAR. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.