100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 230 T 204PK
Bouwjaar 05-2007 - 07-2009

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 230 T

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 230 T heeft een eigen VIN-nummer. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILADADACIACITROENMITSUBISHI. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.