100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200 184PK
Bouwjaar 01-2013 - 12-2016

ABS sensoren MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, TRW en Bendix

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212) E 200

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W212), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOVW VOLKSWAGENDACIALINCOLN.