WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 320 CDI 4-matic 224PK
Bouwjaar 06-2008 - 06-2015

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 320 CDI 4-matic

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSMARTMAZDA.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 320 CDI 4-matic

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.