WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 350 4-matic 272PK
Bouwjaar 06-2008 - 04-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 350 4-matic

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMERCEDES-BENZOLDSMOBILELAMBORGHINI. Je kunt bij ons betalen via overboeking en Creditcard De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204) 350 4-matic dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ GLK-KLASSE (X204)

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.