WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251) R 280 4-matic 231PK
Bouwjaar 05-2007 - 12-2011

ABS sensoren MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251) R 280 4-matic

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251) R 280 4-matic

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ R-KLASSE (W251, V251) past. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.