WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLR Roadster (R199) 5.4 650PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ SLR Roadster (R199) 5.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SLR Roadster (R199) 5.4 komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLR Roadster (R199), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECODAEWOOHYUNDAI. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.