WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5 258PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639) 3.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VIANO (W639)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.