WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4 95PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 109 CDI 4x4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAIMLERDODGE. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.