100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI 116PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 111 CDI

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZBEDFORDROVERCADILLACSUBARU. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS