WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 120 CDI 204PK
Bouwjaar 07-2006 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 120 CDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 120 CDI

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSEATMASERATIDAEWOOVW VOLKSWAGEN.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) past. Je kunt bij ons betalen via overboeking en AfterPay De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.