WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 126 258PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 126

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 126

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.