WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4 109PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETPONTIACMITSUBISHI. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.