100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 116PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) heeft een eigen VIN-nummer. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILOTUSDAIHATSUMINI.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.