WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4 150PK
Bouwjaar 07-2006 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMGDACIA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.