100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123 231PK
Bouwjaar 06-2004 - 07-2008

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31831
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 11.05
Lengte: 870 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
23,01
54,80
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) komen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKVAUXHALLISUZUDODGE. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.