100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126 258PK
Bouwjaar 09-2007 - heden

ABS sensoren MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Vieze ABS-sensoren op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATLADALAMBORGHINITOYOTA. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.